GDR-architecten bv is een multidisciplinair team van architecten en burgerlijk ingenieur-architecten. Het realiseren van hedendaagse architectuur waarbij stedenbouwkundige en architecturale kwaliteiten verzoend worden met functionele logica & duurzaamheid is onze doelstelling.

BROWSE BY CATEGORY :

BROWSE BY TAGS :

Blog | GDR-architecten laureaat in wedstrijd Fabiolalaan te Oostkamp

GDR-architecten laureaat in wedstrijd Fabiolalaan te Oostkamp

blog-2020-03-02_GDR-architecten laureaat in wedstrijd Fabiolalaan te Oostkamp-01

GDR-architecten is laureaat geworden in de wedstrijd Fabiolalaan te Oostkamp. De wedstrijd werd uitgeschreven door de sociale huisvestingsmaatschappij Vivendo.

Het programma omvat twee appartementsgebouwen, waarvan één met 16 appartementen en de andere met 6 appartementen. Het project langs de Fabiolalaan maakt deel uit van een grotere verkaveling waarbij 298 woonunits ontwikkeld worden, waarvan het overgrote deel eengezinswoningen.

GDR-architecten besteedde bijzondere aandacht aan de integratie van de nieuwe blokken in de omgeving, rekening houdend met de schaal van de omliggende bebouwing. Het uitzicht op het park aan de overzijde van de Fabiolalaan en de oriëntatie van het terrein zijn een belangrijke troef en spelen een grote rol bij de indeling en planorganisatie van de appartementen.

Lees meer over dit project op de projectpagina.